مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود چگونه است ؟

ساخت وبلاگ

در میان شرکت های قابل ثبت در ایران شرکت با مسئولیت محدود یکی از پر مخاطب ترین انواع قالب تجاری می باشد که با توجه به شرایط و قوانین بین شرکاء نحوه تقسیم سرمایه و سود و چگونگی میزان مسئولیت شرکاء در مقابل شرکت، مطلوب بسیاری افراد بوده است و اشخاص بسیاری جهت شروع فعالیت خود این قالب شرکت را برگزیده اند.

 

در تعریف شرکت با مسئولیت محدود چنین اشاره شده است : شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل می گردد ، سرمایه در آن به صورت سهام نمی باشد و هریک از شرکاء فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت می باشند (م۹۴ ق ت) در رابطه با نام شرکت لازم است عبارت (با مسئولیت محدود) قید شود و همچنین نام شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکاء باشد در غیر اینصورت شریکی که اسم او در اسم شرکت قید شده و در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن را در شرکت تضامنی خواهد داشت.

 

مهمترین نکاتی که لازم است از شرکت با مسئولیت محدود بدانید:

1- حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسؤلیت محدود یک میلیون ریال است.

 

2-  در این شرکتها باید کل سرمایه به مدیر عامل شرکت تحویل داده شود

 

3- انتخاب بازرس اصلی و علی البدل اختیاری است

 

4- مدیران شرکت برای مدت نا محدود انتخاب می شوند

 

5- در هر شرکت با مسئولیت محدود که تعداد شرکاء بیش از 12 نفر باشند باید دارای هیات نظار بوده و هیات نظار لااقل سالی یک مرتبه مجمع عمومی شرکاء را تشکیل دهد   ( م 109 ق. ت)

 

6-سرمایه در این شرکت به سهام تقسیم نمی شود وشرکا فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض خواهند بود و حق رأی به نسبت سرمایه خواهد بود

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسؤلیت محدود

1 – شرکت نامه و تکمیل آن و امضا ذیل شرکت نامه توسط کلیه سهامداران ( 2 برگ )

 

2 – تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضا ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران ( 2 برگ )

 

3 -اساسنامه ی تکمیل شده و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران ( دو جلد)

 

4-دو نسخه صورتجلسه ی مجمع عمومی موسس که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد

 

5-دو نسخه صورتجلسه ی هیات مدیره که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد

 

6 -تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه ی شرکا،مدیران و هیات نظار(در مواردی که تعداد شرکا بیش از دوازده  نفر باشد)

 

7 -اصل گواهی عدم سوپیشینه جهت اعضا ی هیات مدیره،مدیر عامل

 

8 -تاییدیه هیئت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار،مبنی بر غیر دولتی بودن آن

 

9 -معرفی نامه نمایندگان، در صورتیکه سهامداران و اعضا هیئت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند و ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس یا آخرین تغییرات آن

 

10 – اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

 

11 – اصل وکالتنامه ی وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

 

لازم به توضیح است اوراق تقاضانامه و شرکتنامه به دلیل بهادار بودن صرفاَ می بایست از محل اداره ثبت شرکت ها تهیه گردد.

 

مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 

مراحل ثبت اینترنتی شرکت با مسئولیت محدود

1- در ابتدا به سامانه ثبتی اداره ثبت به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه نموده و اطلاعات لازم را تکمیل نمایید.

 

2- پس از طی مرحله نخست و درج اطلاعات،5  نام را برای شرکت به ترتیب اولویت انتخاب نمایید ( نام های انتخابی می بایست دارای معنا و مفهوم باشد ، با فرهنگ اسلامی مطابقت داشته باشد و با فرهنگ اسلامی مطابقت داشته باشد.

 

3-سپس کارشناس حقوقی به ترتیب اولویت شما با یکی از نام ها موافقت خواهد نمود و به بررسی سایر اطلاعات درج شده در سامانه می پردازد.چنانچه اطلاعات دارای نقص باشد برای شما درسامانه ابلاغ رفع نقص ارسال می شود و باید نقص را رفع نمایید ودر صورت عدم نقص ، آن را تاًیید می کند

 

4- پس از پذیرش اینترنتی، باید نسخ اصلی صورت جلسات تنظیمی و ضمائم آن ها را از طریق باجه های پست به صورت سفارشی به آدرس ذکر شده در تاًییدیه ی پذیرش ارسال نمایید.

 

5-با تکمیل فرم ها و ارسال آن به اداره ی ثبت شرکت ها اگر صورتجلسه ی شما دارای نقص باشد، برای شما ابلاغ رفع نقص ارسال می شود و باید رفع نقص نمایید و در حالتی دیگر حتی ممکن است صورتجلسه ی شما رد شود که در این حالت دلایل رد صورتجلسه طی ابلاغیه ای به شما اعلام می گردد تا نسبت به صدور صورتجلسه ی جدید اقدام نمایید.

 

6-بعد از پذیرش مدارک،مسئول اداره ،دستور ثبت در دفتر ثبت شرکت ها را صادر می کند و مشخصات محتویات در دفاتر مخصوص ثبت می شود.مسئول دفتر شروع به ثبت و پیش نویس آگهی تاسیس شرکت در دفتر ثبت شرکت ها می نماید . کارت شناسایی متقاضیان را اخذ می کند وآن را با مشخصات مندرج در شرکتنامه  تطبیق می دهد

 

7- درج در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران.با توجه به ماده 6 نظامنامه ی قانون تجارت وزارت عدلیه و ماده ی 197 قانون تجارت در ظرف مدت یک ماه از تاریخ ثبت شرکت،باید خلاصه ی شرکت نامه و منضمات آن توسط اداره ثبت در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و یکی از جراید کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت به هزینه خود شرکت منتشر گردد.

 

 

 

 ثبت شرکت با مسئولیت محدود

ثبت اختراع...
ما را در سایت ثبت اختراع دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : dcompanyregisterir2 بازدید : 240 تاريخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396 ساعت: 21:20